Kárpát Négy Évszak Teljesítménytúra Kupa

Négy Évszak Teljesítménytúra Kupa

2020-ban a koronavírus vészhelyzet miatt nem minden teljesítménytúra kerül megrendezésre, ezért a kupa nem szerezhető meg!

Kiíró: Kárpát Egyesület Eger

Kapcsolattartó: Herperger Anita

E-mail: herperger.anita@gmail.com

A Kárpát Négy Évszak Teljesítménytúra Kupa a Kárpát Egyesület Eger által rendezett mind a négy teljesítménytúrán való részvétellel, továbbá a túrák valamely távjának sikeres teljesítésével szerezhető meg. Teljesítménytúráink négy évszakban kerülnek megrendezésre, így szeretnénk megmutatni a sporttársaknak a Bükk téli, tavaszi, nyári és őszi arcát.

Díjazás: egyedi kupa és oklevél

Részvételi díj (kupa díja): 4000,- Ft/kupa

Teljesítési feltételek:

A Kárpát Négy Évszak Teljesítménytúra Kupát megszerezheti minden olyan sporttárs, aki érvényes nevezéssel rendelkezik a Kárpát Egyesület Eger minden teljesítménytúrájára, továbbá a túrák valamely távját szintidőn belül teljesíti.

  • 2020-ban csak a 2020. évi KEE teljesítménytúrák számolhatók el a Kupába.
  • A Kupa megszerezhető a választott távtól függetlenül, tehát a négy túra legrövidebb és leghosszabb távjainak teljesítéséért is azonos díjazást adunk.
  • A Kupa életkortól függetlenül azonos feltételekkel szerezhető meg, tehát 18 év alattiak számára is négy teljesítménytúrán kell részt venni a megszerzéséhez.

2020. évi teljesítménytúrák:

Tél - Bükki kihívás (2020. február 1-2.)

Tavasz - Egri Bükk (2020. május 23.)

Nyár - Eger Csillaga (2020. augusztus 15.)

Ősz - Bükki Batyus Barangolás (2020. október 17.)

Előre nem szükséges regisztrálni, a teljesítéseket a túrázók önmaguk összesítik, a negyedik, az őszi teljesítménytúra sikeres teljesítését követően kérjük beküldeni a négy itiner fotóját egy képen.

Jelentkezés beküldése kizárólag az utolsó túrát is teljesítőknek megküldött űrlapon keresztül történik! 

Beküldési határidő: 2020. október 20 - november 15.